“Now I’ve had the time of my life. No, I never felt like this before. Yes I swear it’s the truth. And I owe it all to you…” Dirty Dancing is toch wel de film die we bijna allemaal wel kunnen dromen. Goed nieuws: na 33 jaar komt er eindelijk een vervolg op Dirty Dancing en dit is alles wat we erover weten.

We schreven laatst al dat er een vervolg op Grease komt, maar nu is ook bekend gemaakt dat er een vervolg op Dirty Dancing aan gaat komen mét Jennifer Grey aka Baby.

Vervolg Dirty Dancing

Sinds juli gingen de geruchten al rond dat er na 33 jaar een vervolg komt, maar nu is het ook eindelijk écht bevestigd. In 2004 was er al een spin-off te zien van deze klassieker. In deze spin-off speelde Jennifer Grey niet, maar in het vervolg heeft ze wel een rol te pakken.

Niet alleen keert ze terug als actrice, maar is ze ook nog eens een van de uitvoerende producenten. Over het verhaal is nog weinig te vertellen, maar als we regisseur Jon Feltheimer mogen geloven wordt ook deze film net zo’n romantische én nostalgische film als vroeger en dat is precies waar de fans op hopen.
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: