Het aanbod van Netflix is enorm en er zit genoeg leuks tussen. Toch zijn er altijd wel films die je écht wil zien, maar die niet op onze favo streamingdienst te vinden zijn, zoals a Star is Born. Gelukkig komt daar al snel verandering in, want a Star is Born is bijna te zien bij Netflix.

Wat is het lekkerste om te doen? Precies, op de bank ploffen en Netflix aanzetten. Nu al helemaal door deze topper. Bel de meiden op, regel wat snacks, want het is tijd voor een ouderwets filmavondje.

A Star is Born op Netflix

“Tell me somethin’, girl, are you happy in this modern world? Or do you need more? Is there somethin’ else you’re searchin’ for?” Uhhh ja, dat deze film zo snel mogelijk op Netflix verschijnt natuurlijk. Gelukkig hoeven we daar niet lang meer op te wachten.

A Star is Born gaat over Jackson Maine (Bradley Cooper) die langzaam minder populair wordt en die de onbekende, maar talentvolle Ally (Lady Gaga) ontdekt. Hij neemt haar onder zijn hoede en er ontstaat een liefdesverhouding tussen de twee.

Ally staat steeds meer in de schijnwerpers terwijl Jackson juist steeds meer in haar schaduw komt te staan. Hier krijgt hij het steeds moeilijker mee en dat zorgt voor de nodige drama. Pak maar wat zakdoekjes erbij, want bij deze romantische film ga je sowieso wel een traantje laten.

Datum Netflix

Noteer maar heel groot 20 augustus in je agenda, want op deze datum verschijnt ein-de-lijk A Star is Born op Netflix. Meer dan twee uur lang kan jij weg zwijmelen bij deze heerlijke romantische film gevuld met steengoede nummers (en Bradley Cooper natuurlijk).
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: