Netflix uitgespeeld de afgelopen weken en heb je nu écht geen idee meer wat je moet kijken? Geen paniek, want wij hebben dé serie voor je: The Stranger. Deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben, heb jij sowieso binnen één week gebingewatched.

Hoe snel had je de serie ‘You’ wel niet gezien? Goed nieuws voor jou, want The Stranger wordt jouw nieuwe verslaving. Het heeft namelijk alle ingrediënten voor een goede serie. Stalker? Check. Spannend? Check. Bingewatch materieel? 100% check.

Netflix-serie The Stranger

Niks is zo lekker dan op de bank of je bed neer te ploffen en Netflix aan te zetten. Alleen is de grote vraag “wat gaan we nu weer kijken?”. Wij weten daar het antwoord wel op, namelijk The Stranger. Waarom? Dat gaan we je nu vertellen.

In deze Netflix-serie benadert een onbekende vrouw de familieman Adam Prince met een schokkende bewering over zijn vrouw. Door deze bewering gaat Adam op zoek naar de waarheid waardoor hij verwikkeld raakt in een mysterie. Niet alleen Adam wordt de prooi van de onbekende dame, maar binnen no-time is heel het dorp in de ban van deze vrouw door alle geheimen die onthuld worden.

Harlan Coben

The Stranger is gebaseerd op het boek van Harlan Coben en is niet het eerste boek dat op Netflix verschijnt. Zijn boek ‘Safe’ verscheen eerder al als een film op Netflix en was een groot succes en dat smaakte natuurlijk naar meer. Wij zijn er bijna zeker van dat na The Stranger en Safe nog meerdere films en series zullen volgen van deze schrijver op Netflix.

Netflix

De serie staat al sinds 30 januari op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die allemaal ongeveer tussen de veertig en vijftig minuten duren. Genoeg beeldmateriaal dus. Wij hopen dat je genoeg tijd hebt, want als je er aan begint kan je bijna niet meer stoppen. Benieuwd naar de serie? Bekijk dan hieronder de trailer.
 

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: