Last van futloos en fijn haar? Super vervelend natuurlijk en zeker nu je nét deze avond de wild you uit zou gaan hangen. Maar no more excuses, want gelukkig zijn er daar de perfecte producten die jouw haar meer volume kunnen geven en het haar voller doen laten lijken. Let’s go!

Je haar vraagt om de juiste producten om de beste en vooral ook gewenste resultaten te kunnen behalen. Heeft jouw haar een boost nodig? Speciaal voor jou, hebben wij een aantal producten uit de salon geselecteerd.

 • Nook Fly & Vol shampoo en conditioner
  Speciaal voor futloos, fijn en slap haar hebben wij de Fly & Vol shampoo en conditioner uit de Beauty Family lijn van Nook. De shampoo zorgt voor een delicate reiniging en geeft volume en vitaliteit zonder het te verzwaren. Daarnaast herstelt de conditioner de vochtbalans en geeft deze extra body en glans.

 • Nook Extra Volume shampoo en conditioner
  Nieuw bij Donnelli Kappers! Deze producten van de Magic Arganoil lijn van Nook zijn ontwikkeld voor fijn, statisch en gestrest haar. Geformuleerd met kostbare bio gecertificeerde argan olie, kokosmelk en volkoren rijstmelk. Ze hebben een lichte, delicate formule om het haar diep te hydrateren en meer volume te geven. De producten versterken en revitaliseren het haar, voeren een effectieve antistatische werking (fijn voor deze periode van het jaar) en geven ondersteuning en body.
 • Nook Extra Volume Milk Primer
  Naast de shampoo en conditioner, heeft de Extra Volume lijn van Nook ook nog een milk spray. Deze spray bereidt het haar voor op styling en creëert onmiddellijke volume. Met dit product heb jij gegarandeerd een volle, flexibele uitstraling zonder het haar te verzwaren.

 • Artisan Puff Stylizing Volume Mousse
  Geeft body en volume aan fijn haar, beschermt het haar tegen vochtigheid en zorgt voor flexibiliteit en glans zonder het te verzwaren. Oh en met deze mousse neem jij voorgoed afscheid van die vervelende pluis haren!

 • N/O Volume Powder
  Deze ultralichte en onzichtbare haarpoeder zorgt vanaf de haaraanzet voor versteviging en dikkere strengen. Een perfect product voor langdurige controle en volume.

Dit is natuurlijk maar een selectie uit het gehele aanbod. Wij hebben nog veel meer producten in de salon. Ben je benieuwd welk product het beste bij jouw haartype past? Vraag het gerust!

Meer inspiratie? Neem eens een kijke op onze Facebook en Instagram pagina’s.