MAAK KENNIS

 Topstylist Naomi van Engelen

Sinds 2017 is Naomi een bekend gezicht binnen Donnelli Kappers. Ze is een ervaren stylist met veel passie voor haar vak en heeft sinds maart 2023 haar eigen stoel veroverd. Naomi heeft zich naast knippen sterk ontwikkeld als kleur specialist en blijft dankzij het volgen van creatieve cursussen en trainingen altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. “Ik vind het belangrijk om samen met de klant tot een perfect resultaat te komen. Dit doe ik door goed te luisteren naar de wensen van de klant in combinatie met mijn kennis en skills. Iedere klant is uniek en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik ben nooit uitgeleerd en op deze plek leer ik ook dagelijks nieuwe dingen. Daarnaast volg ik met veel plezier extra trainingen om op de hoogte te blijven en de klanten te voorzien van de mooiste kapsels passend bij de laatste trends en technieken. Ik hoop je snel bij mij in de stoel te mogen ontvangen”. 

Werktijden

Naomi staat van dinsdag t/m zaterdag voor u klaar om de mooiste kapsels te realiseren. Kijk voor de openingstijden op onze website en maak jouw afspraak bij Naomi gemakkelijk online! 

 Allround creative Valérie Marijnissen

Valérie is de dochter van Don en inmiddels alweer een aantal jaren werkzaam bij Donnelli. Ze is eigenlijk de vliegende keep binnen Donnelli en zelf hebben we hier de mooie functie als allround creative aan gehangen. Waarom allround? Omdat haar werkzaamheden flink variëren. Zo is ze verantwoordelijk voor alles online, van social media tot onze website en webshop. Daarnaast doet ze de kleding en springt ze ook bij in de salon bij o.a. het wassen van het haar en basis kleuringen. “Na mijn studie heb ik twee jaar elders gewerkt, op kantoor. Al snel merkte ik dat ik de gezelligheid bij Donnelli miste. Ik kwam erachter dat ik niet gemaakt ben om enkel achter een scherm te zitten, maar dat juist de afwisseling en het leuke contact met klanten mij het meeste aanspreekt. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels alweer een aantal jaar bij Donnelli. Sinds de komst van mijn zoon ben ik niet meer fulltime aan het werk, maar wie weet tot ziens of horens :)”

Werktijden

Valérie is aanwezig op woensdag, vrijdag en zaterdag. Kijk op onze website voor de openingstijden en maak gemakkelijk jouw afspraak online!

Blijf op de hoogte