MAAK KENNIS MET ons concept

Donnelli Kappers

Donnelli Kappers & Lifestyle. Dé toonaangevende salon in Breda. Voor jouw dagelijkse dosis beauty, fashion & lifestyle. We zijn steeds weer vernieuwend bezig. Het luisteren naar de wensen van onze klanten met een mix van onze ideeën om het mooiste kapsel voor de klant te creëren. Passend bij de stijl en persoonlijkheid natuurlijk. De klant steeds weer verwennen met aandacht en passie voor beauty en fashion. Wil jij jouw carrière naar een hoger niveau tillen en samen met andere ondernemers profiteren van een sterk concept?

Maak kennis met; In the hot seat @ Donnelli. Ben jij zzp’er en wil jij aan de slag op een mooie en uitdagende locatie? Verzekerd zijn van klandizie? Voor jezelf werken, maar wél binnen een gezellig team van collega-ondernemers? Dan is een spot (stoel) huren bij Donnelli précies wat jij zoekt!

Voor wie?

Dit geldt voor ZZP’ers met o.a. de volgende functies: kapsters, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, make-up artists, manicure, pedicure, wenkbrauwstylist (browstylist), wimperstylist (lash stylist), permanente make-up, PMU stylist of een ander passend beroep.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek om een beter beeld te krijgen van wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Blijf op de hoogte