Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste fashion trends en omschrijf jij jouw stijl ook wel als on trend? Dan is Denny Rose echt een merk voor jou! Het is een Italiaans, high-fashion label voor de zelfbewuste en stijlvolle vrouw. Dus… dit merk móét je hebben!

Denny Rose is opgericht en ontworpen in Carpi, een Italiaanse gemeente in de provincie Modena, door Daniela Malpighi. Het merk staat voor glamour, verleiding en excentrieke elegantie. Van strakke jurkjes en sexy tops tot lange rokken, truien en jassen. Het merk is er voor elke behoefte, maar ook zeker voor elke leeftijd.

Denny Rose is te identificeren met alle grote, up-to-date fashion trends. Alle collecties hebben een sterk karakter met een mix van stijlen en eigentijdse looks. De herfst/winter collectie 2019/2020 wordt gekenmerkt door onder andere; bloemmotieven, plooien, pofmouwen, lurex en kant.

De kleding en accessoires van Denny Rose bestaan uit duizenden facetten en stijlvolle symbolen. Door de diversiteit in soorten items, kleuren, materialen en motieven blijven de collecties ons verrassen. Verbaas jezelf en anderen met dit mooie merk en druk jezelf uit met een persoonlijke en unieke stijl. Één ding is zeker, met dit Italiaanse label loop jij met de laatste modetrends. Jij en jouw Denny Rose outfit ademen mode en dat is précies wat we willen, toch?

Let’s escape the ordinary! Scoor nu jouw favoriete Denny Rose items bij Donnelli Lifestyle.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Tijd voor een kerstfilm! Dit is waarom jij Last Christmas móét zien
Bye bye futloos haar! Met deze producten geef je jouw haar de volume die het nodig heeft
Tule, tule en nog eens tule. Dit najaar kan je er niet omheen