Dit najaar zie je het weer overal opduiken; tule. Het doet ons vooral denken aan de old-school tutu’s, maar dit najaar zie je het op verschillende manieren terug in de fashion. Van lange tulen rokken tot tops met tulen accenten. Vrouwelijk, maar toch zeker ook gedurfd. Dus… Durf jij het aan?

Tegenwoordig hoef je niet te gaan trouwen of een ballerina te zijn om tule te dragen. Om heel eerlijk te zijn, kan het dit najaar niet eens ontbreken in jouw garderobe.

Nu denk je misschien ‘te tuttig voor mij’, maar dit hoeft niet zo te zijn! Je kan het op verschillende manieren stylen. Stoer, girly of casual. Geloof me, met tule is héél veel mogelijk. Oh en kom op, die doorschijnende stof is ook gewoon super sexy!

Ga je voor casual? Combineer dan bijvoorbeeld een lange tulen rok met een oversized trui! Of combineer juist een kort tulen rokje met een stoere top en je bent een ware rockchick. Niets is te gek! Mix en match tot jouw favoriete look. Het ligt volledig in jouw handen.

Voor welke look ga jij? Je shopt het natuurlijk bij Donnelli Lifestyle. Kijk op onze Instagram of Facebook voor meer inspiratie!