Jeej, het is zo ver! De première van dé kerstfilm van het jaar ‘Last Christmas’ is achter de rug en de film is nu te bewonderen in de bioscoop. Hou jij van kerst, romantiek en drama? Dan is deze film zeker wat voor jou en écht een bezoekje aan de bios waard.

Met de winter voor de deur en nog maar 45 dagen tot kerst kan een goede kerstfilm niet ontbreken. Dus trommel je moeder, zus of vriendinnen maar op voor de eerste kerstfilm van het jaar tijdens een heerlijk biosavondje.

Het verhaal van Last Christmas
Het verhaal gaat over een jonge vrouw genaamd Kate (Emilia Clarke). Ze is niet tevreden over haar leven en heeft na een zware periode moeite de draad weer op te pakken. Zo is haar band met haar familie verslechterd, kan ze de ware maar niet vinden en krijgt ze haar carrière als zangeres en actrice ook maar niet van de grond. Het werk als kerstelf in een winkel dat het gehele jaar geopend is, maakt haar ook niet gelukkig… Toch lijkt er daar dan een lichtpuntje aan het einde van de tunnel wanneer ze de charmante Tom (Henry Golding) ontmoet. Haar leven neemt een wending, of is het te mooi om waar te zijn?

Waarom je de film moet zien
Wij vinden deze film zeker een aanrader. Het is een bijzonder verhaal vol romantiek, humor, drama en clichés met daarbij een onverwachtse twist en mooie boodschap. Daarnaast maakt de muziek van George Michael de film helemaal af. Oh en bij de aftiteling hoor je trouwens zijn nieuwste nummer. Nóg een reden om te gaan, toch?

Deze film moet je gewoon zien! Scoor nu kaartjes bij Pathé voor een ultieme beleving in een heerlijke relax seat. Want bij een kerstfilm hoort natuurlijk een cosy feeling!