We hebben allemaal wel Grease meer dan één keer gezien, maar we kunnen er alsnog geen genoeg van krijgen. Herkenbaar? Dan hebben wij geweldig nieuws. Er wordt namelijk gewerkt aan een vervolg van deze topper die veertig jaar geleden het hart van alle kijkers stal.

“Summer loving had me a blast. Summer loving happened so fast…” Wie kan de liedjes uit Grease nu niet meezingen? Nu maar hopen dat het vervolg ook van zulke toppers heeft, maar daar zijn wij eigenlijk niet bang voor.

Vervolg van Grease

Goed nieuws voor alle Grease fans onder ons, want filmstudio Paramount werkt aan een nieuwe film. In plaats van een sequel wordt het een prequel en gaan we dus gebeurtenissen zien die vóór de eerste film plaats vonden. Hier past natuurlijk maar één naam bij: Summer Lovin.

Summer Lovin is geïnspireerd door het nummer Summer Nights. Dus dat betekent dat we waarschijnlijk alles gaan zien van de avond dat John Travolta (Danny Zuko) en Olivia Newton John (Sandy Olsson) elkaar voor het eerst ontmoeten.

Grease 2

Summer Lovin is niet de tweede film die uit kwam na de eerste film in 1978. In 1982 kwam namelijk Grease 2 uit, maar die werd niet, zoals zijn voorganger, een groot succes, maar wij denken dat deze prequel wel goed gaat scoren. Welke acteurs in deze film gaan spelen is nog niet bekend, maar wij weten bijna zeker dat het een topper wordt. Kan niet anders toch?

Dat is niet het enige goede nieuws dat we voor jullie hebben. Filmstudio Paramount is namelijk zó enthousiast dat ze, als de prequel een succes wordt, misschien nog meer Grease-films willen maken. Tot die tijd kijken wij de eerste film nog maar even een stuk of tien keer (of meer).
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: