Wie houdt er nu niet van een middagje winkelen met de meiden? Wij zijn er in ieder geval gek op en het liefst doen we het ook iedere dag. Als jij je hierin herkent, herken je 100% zeker ook de momenten tijdens het winkelen die in dit artikel staan.

Soms winkelen we zelfs zo intensief dat het net een workout is. Per minuut verbrand je namelijk vijf calorieën. Dus reken maar uit hoeveel je er verbrandt wanneer je drie uur aan het shoppen bent. Dan klinkt je ‘verslaving’ een stukje minder erg toch?

Herkenbare momenten tijdens het shoppen

We kopen steeds meer online, maar niets kan op tegen een middagje ouderwets met de meiden de stad in om nog meer leuke items te scoren samen met het pakken van terrasjes. Deze zes momenten herkennen jullie allemaal tijdens een middagje shoppen.

1. Budget

Voordat jij je de stad in gaat spreek je vaak met jezelf af dat je dit keer niet teveel geld uitgeeft en al helemaal niet aan items die je eigenlijk niet nodig hebt. Helaas weten we allemaal ook dat deze ‘afspraak’ snel weer vergeten wordt wanneer jij jouw favo winkel inloopt. Budget wat?

2. Maat

Terwijl je door alle rekken in de winkel struint, valt jouw oog op hét item van je dromen die je echt, maar dan ook écht moet hebben. Alleen dan komt de grote vraag: is het er nog in jouw maat? Zo ja, dan ben jij de gelukkigste persoon op de wereld. Zo niet, dan lijkt het alsof de wereld onder je voeten weg zakt. Dan maar hopen dat je het nog online kunt vinden.

3. Passen

Hoe leuk we winkelen ook vinden, hoe erg we eigenlijk bijna allemaal wel een hekel hebben aan het passen van kleding. Toch is het soms echt noodzakelijk, want om er thuis achter te komen dat het niet past of niet staat is nog erger dan dat je het in de winkel even snel aantrekt.

4. Mensen die voor je voeten lopen

Weet niet hoe het met jullie zit, maar één van onze grootste ergernissen aan winkelen is toch wel echt mensen die als een slak voor je voeten blijven lopen. Sorry, maar wij hebben een missie en dat is het scoren van de leukste items voordat alle winkels sluiten. Dus excuse me, maar wij moeten er langs.

5. Winkelalarm

Loop je dan vol trots de winkel uit met je nieuwe aanwinsten, gaat dat alarm af. Meteen al die blikken van anderen die denken dat die tas vol zit met gestolen items. Jouw hoofd die vuurrood wordt en jij die niet weet wat je moet doen. Gelukkig is de verkoopster er binnen no time om het alarm eraf te halen en kan je weer met een gerust hart verder shoppen.

6. Pijnlijke arm

Blij dat je bent met al je nieuwe items, hoe minder blij jouw arm er mee is. Mijn hemel, wat kunnen die tassen toch zwaar zijn. Maar gelukkig hebben wij heel wat over voor onze nieuwe garderobe. Zo ook die pijnlijke arm.
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: