Of je nu haast hebt of gewoon geen zin hebt, uren voor de spiegel staan lukt niet altijd. Toch willen we wel graag laten zien dat we er moeite in hebben gestoken. Herken jij dit? Dan hebben wij de oplossing. Deze vijf snelle haarstijlen zien er perfect gestyled uit, maar heb je binnen no time gecreëerd.

We weten allemaal hoe belangrijk ons haar voor ons is. Zit je haar niet, dan wil je het liefst ook niet de deur uit. Zit het wel? Dan kan je niet wachten om de deur uit te gaan.

Snelle haarstijlen

Wie zegt dat je uren voor de spiegel moet staan om er perfect uit te zien heeft het helemaal mis. Sterker nog, binnen no-time zorg jij ervoor dat jouw haar perfect zit. Wat willen we nog meer? Wij hebben vijf snelle haarstijlen voor je op een rijtje gezet die zo gemaakt zijn.
 

 

1. Vlecht

Een vlecht is niet alleen praktisch, maar ook nog eens super stijlvol. Hiernaast heb je ook nog eens de keuze uit veel verschillende soort. Zo kan je gaan voor een simpele vlecht, een franse vlecht, een visgraat vlecht en noem maar op. Ook leuk: ga slapen met een vlecht in en wordt de volgende ochtend wakker met een perfect kapsel.
 

 

2. Low bun

Een lage knot kost totaal geen moeite, maar het kan zo mooi staan. Zo creëer je gemakkelijk een elegante look en dat binnen enkele seconden. Tip: draai een plukje haar om je elastiekje of gebruik een scrunchie en laat wat plukjes los hangen om de look compleet te maken.
 

 

3. High ponytail

Een hoge staart is natuurlijk altijd handig, want zo zit je haar niet constant in je gezicht. Maar een high ponytail kan ook enorm stylish zijn. Laat ook eens wat losse strengen langs je gezicht hangen. Wie zegt dat een hoge staart saai is, heeft het goed mis.
 

 

4. Half up/half down

Laatst schreven we al dat je met een claw clip een perfecte half up/half down hairdo kan creëren. Maar in plaats van die klem kan je natuurlijk ook een scrunchie gebruiken. Et voilà, simpel maar stylish.
 

 

5. Haarband

Samen met een simpele haarband creëer jij al de mooiste haarstijlen. In los stijl haar of met krullen of voeg het toe aan een lage straat of low bun. Makkelijker kan niet en het staat nog eens prachtig ook. What else do we want?
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: