Of je nu gaat voor alleen de puntjes eraf of voor iets totaal anders, het is toch elke keer weer een feestje wanneer je bij de kapper bent geweest en je er weer tegenaan kan met je nieuwe hairdo. Wanneer jij in de stoel zit bij de kapper, vliegen de volgende zeven gedachten ook bij jou door je hoofd.

Een ramp was het toen de kappers dicht moesten vanwege corona. Liep je dan met die enorme uitgroei en dat veel te lange haar. Gelukkig zijn de salons alweer een tijdje open en hebben we (bijna) allemaal al wel weer een bezoekje gebracht aan onze favoriete kapper.

Gedachten die door ons hoofd vliegen bij de kapper

Van een gezellige small talk tot het zien van het eindresultaat, je haar laten doen bij Donnelli Kappers is keer op keer weer een feestje. Met een belletje of via de website heb jij die afspraak zo gemaakt. Wij weten bijna zeker dat de volgende zeven gedachten ook door jou hoofd gaan wanneer je bij de kapper zit.

1. “Ik moet echt een afspraak maken”

Het begint eigenlijk al voordat je bij de kapper zit. Het is namelijk alweer een tijdje geleden en dat is te zien ook. Je weet gewoon niet meer wat je met je haar aan moet en elke ochtend denk je weer aan het feit dat je echt even een afspraak moet maken.

2. “Wat ga ik dit keer doen?”

Ga ik voor alleen de puntjes eraf of is het tijd om iets totaal anders te doen? Van het moment dat je de afspraak maakt tot het moment dat je op de stoel zit, is het soms nog een raadsel wat je dit keer weer wil. Gelukkig kan het team van Donnelli Kappers je hier altijd goed bij helpen.

3. “Ik snap niet dat mensen hier relaxed in kunnen zitten

Hoe ze je haar wassen in de kapsalon is heerlijk, maar kunnen we het even hebben over die verschrikkelijke wasbak? We blijven ons maar afvragen hoe anderen hier zonder moeite in kunnen zitten. Of je krijgt een stijve nek of die irritante bak zakt weer een stuk naar beneden. Dan maar alle kracht in je schouders gebruiken om die bak op zijn plaats te houden. Maar hey, die hoofdmassage maakt alles weer goed.

4. “Mijn hemel, zie ik er altijd zo uit met nat haar?

Zit je dan voor de spiegel met die kapjas om. Weet niet of het aan ons ligt, maar heel knap voelen wij ons niet wanneer we ons zo voor de spiegel zien zitten.

5. “Daar gaat mijn haar”

Je weet dat het nodig is, maar toch is het altijd wel een dingetje om te zien wat er allemaal van je geliefde haar gehaald wordt. Gelukkig mag het eindresultaat er zijn en ben je blij dat je het gedaan hebt.

6. “Mijn arme kont”

Een afspraak bij de kapper is soms een lange zit en dat is niet altijd een pleziertje voor onze kont. Op een gegeven moment weet je ook echt even niet meer hoe je nu moet zitten. Benen naast elkaar of toch over elkaar? Het liefst sta je even op en loop je een rondje met je mooie cape.

7. “Wauw”

Na het wassen, knippen, kleuren en drogen kan je eindelijk zien waarvoor je het gedaan hebt. Je haar leeft weer na al die weken. Dit resultaat is die zere kont zeker wel waard.
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: