Ook al weten we allemaal dat het dagelijks gebruiken van warme styling tools niet echt het allerbeste voor je haar is, grijpen we er alsnog erg graag naar. Eindstand: beschadigd haar. Gelukkig hebben wij een aantal tips voor je zodat jij jouw haar weer de liefde kunt geven die het nodig heeft.

Met een mooie krul of perfect stijl haar verlaten we elke keer weer het huis. Een leven zonder stijl- of krultang kunnen we ons niet meer voorstellen, hoe slecht het ook kan zijn. Herkenbaar? Lees dan snel verder.

Verzorging beschadigd haar

Is het voor jou de hoogste tijd om jouw haar te herstellen? Lees dan maar snel verder, want hier vind je dé tips die je nodig hebt. Geloof ons, jouw haar gaat je dankbaar zijn en dat is alles wat we willen. Good looking and healthy hair, here we come!

Zorg voor de juiste shampoo, conditioner én masker

Het is belangrijk om haarproducten te gebruiken die passen bij jouw haartype en niet voor die van een ander. Ga daarom voor een shampoo, conditioner en masker voor beschadigd haar.

Bij Donnelli vind je de juiste producten voor beschadigd haar. Zo verkopen wij twee lijnen van Nook die speciaal gecreëerd zijn om jouw beschadigde haar weer te herstellen.

Douche niet te warm

Wanneer wij de douche instappen, zetten we de temperatuur het liefst zo warm als het kan. Hoe lekker dat ook is, het is niet het beste voor je haar en al helemaal niet wanneer het al beschadigd is. Dus draai de warmte knop maar een stukje terug en douche met lauw water.

Gebruik je stijl- of krultang minder vaak

Hoe mooi dat perfect gestijlde of gekrulde haar ook is, goed voor je haar is het natuurlijk niet. Wil je het toch écht gebruiken? Zorg er dan altijd voor dat je gebruik maakt van een heat protector en zorg dat het niet te warm staat.

Laat je punten knippen

Plan maar snel een afspraak bij Donnelli in, want het is hoog tijd om die droge punten eraf te knippen. Waarom probeer je niet een keer iets helemaal nieuws? Ga bijvoorbeeld eens voor een prachtige bob of misschien zelfs wel voor een pixie cut. Geloof ons, hier vind je de inspiratie voor jouw nieuwe kapsel.

Niet wrijven, maar deppen

Je wil je haar het liefst zo snel mogelijk droog krijgen, maar het hard wrijven met een handdoek geeft jouw haar niet de liefde die het nodig heeft om te herstellen. Probeer daarom je natte haar zachtjes droog te deppen. Kost wat meer tijd, maar het is een stuk beter voor je haar.
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: