Nook Difference Haircare vertegenwoordigt een perfecte combinatie tussen natuur, harmonie en evenwicht. Met deze producten behandel je jouw haar en hoofdhuid op een zachte manier en breng je het haar weer in de oorspronkelijke balans. De producten bestaan uit totaal zeven verschillende lijnen met elk een specifieke haar- en hoofdhuidbehandeling. Wij zetten de zes lijnen uit onze salon voor je op een rijtje.

De haarverzorgingsproducten zijn dermatologisch en Nichel/Cromo/Cobalto getest, bevatten allergeen vrije parfum en zijn vrij van parabenen, SLS en SLES. Ontwikkeld met een oude ziel en moderne manier van denken.

Nook Difference Haircare

  1. Energizing

Stimulerend, versterkend en beschermend zijn de kenmerkende eigenschappen van deze lijn. Heb jij last van breekbaar en/of uitvallend haar? Deze lijn brengt vitaliteit, volume en glans terug en stimuleert de doorbloeding. Voorkom haaruitval en versterk de haarstructuren met de Energizing producten.

Nook Difference Haircare

  1. Purifying

De Purifying lijn is specifiek ontwikkeld voor vettige of droge roos. Het is een essentiële behandeling met een diep zuiverende werking op een onzuivere hoofdhuid en het haar. De producten normaliseren de hoofdhuid en brengen hierdoor de natuurlijke balans terug. De krachtige en actieve bestandsdelen zorgen voor een zuiverende, antibacteriële en antimycotische werking. Beschermt en verzacht het haar met als resultaat schoon, glanzend en gewichtloos haar.

Nook Difference Haircare

  1. Re-Balance

Heb jij snel last van vettig haar? Dan is deze lijn iets voor jou! De Re-Balance producten behandelen overtollig talg waardoor men je sneller last krijgt van vet haar. Zo zorgt neemolie ervoor dat de talg wordt geabsorbeerd waardoor de hoofdhuid terug in balans komt. De lijn is ideaal als rebalancing behandeling voor het opnieuw in evenwicht brengen, stabiliseren, verzachten en detoxen van de hoofdhuid en het haar.

Nook Difference Haircare

  1. Leniderm

De Leniderm lijn kalmeert, beschermt en brengt de hoofdhuid en het haar in evenwicht. Het is een specifieke behandeling die ontworpen is om een geïrriteerde hoofdhuid met roodheid te behandelen. Verlicht jeuk, kalmeert en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van verlichting. De producten uit deze lijn zijn perfect voor de gevoelige en fragiele haarstructuren.

Nook Difference Haircare

  1. Repair

De naam van deze lijn zegt het al; herstelt, voedt en geeft het haar volume. De Repair producten zijn geschikt voor zwakke, beschadigde, overbelaste en behandelde haarstructuren. De verschillende proteïnes en antioxidanten zorgen ervoor dat het haar sterker wordt en dat het de juiste structuur en glans terugkrijgt.

Meer informatie of advies nodig? Neem gerust contact met ons op!