Ik denk dat we allemaal al wel gehoord hebben van de nieuwe Netflix serie Emily in Paris. Nog niet gezien? Dan raden wij jou deze topper sowieso aan en wij geven je met alle liefde vijf redenen waarom je deze serie niet wil missen.

Parijs, de stad van liefde en van mode, maar nu ook de stad van onze favoriete nieuwe Netflix Serie. Emily in Paris is de feel good serie van dit moment en de afleveringen heb je ook binnen no time gezien.

Emily in Paris

Voordat we jou met 5 redenen vertellen waarom je deze serie wil zien, beginnen we eerst even met waar het precies over gaat. Emily is een marketing director uit Chicago die voor een nieuw avontuur bij haar droombaan in Parijs aan de slag gaat. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, want haar baas is niet haar aller grootste fan, maar dat houdt haar niet tegen om de gaafste campagnes te bedenken voor haar werk. Klinkt al leuk toch?

5 redenen waarom je er nu aan wil beginnen

Na het lezen (en zien) van de volgende vijf redenen start jij gelijk Netflix op.

1. De locatie

We beginnen natuurlijk met de locatie, want uh hallo wie wil er nu niet naar Parijs voor werk? Zo heeft Emily een appartementje met een prachtig uitzicht met in de verte de Eiffeltoren, zien we haar hardlopen langs de Seine, strompelt ze met haar vriendin door de mooiste straat van Parijs en natuurlijk kunnen we niet al de leuke eettentjes en cafeetjes vergeten.

2. Gabriel

Oké, de locatie is natuurlijk al top. Toch is er één ding die de serie nog iets beter maakt, namelijk haar knappe onderbuurman Gabriel. Naast dat hij ontzettend knap is, is hij in de serie ook nog eens een ster in de keuken. Nog niet verkocht? Kijk dan hieronder maar ff naar hoe hij eruit ziet en je hebt eigenlijk niet meer redenen nodig om nú te beginnen met kijken.

3. Droombaan

Voor haar werk in Chicago kreeg ze de kans om een jaar te gaan werken voor een bedrijf in Parijs waar ze mag werken met de meeste luxe merken en de gaafste campagnes mag bedenken. Haar baas is minder enthousiast over de komst van Emily, maar dat houdt haar niet tegen om te doen wat ze wil. Eerlijk, wij willen ook wel zo’n baan.

4. Outfits

De serie is niet alleen leuk om naar te kijken, maar je kan er ook nog eens inspiratie uit opdoen. Emily draagt namelijk té gekke outfits die je niet elke dag ziet, maar die je sowieso ook wel in je kast wil hebben hangen. En vergeet ook niet de leuke accessoires die haar outfit helemaal compleet maken. Wij willen wel een kijkje nemen in de garderobe van Emily.

View this post on Instagram

??? ?? ?? ??????? ?

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

strong>5. Luchtig

Al om al is Emily in Paris een serie waar je eigenlijk niet bij na hoef te denken, maar toch alles heeft wat je in een serie zoekt: liefde, mode, humor en drama. Heerlijk om in één keer weg te kijken.

View this post on Instagram

how i plan to handle all insults from now on

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis) on

Seizoen 2

Heb jij nu, net als ons, de serie binnen no time helemaal afgekeken? Geen paniek, want Lily Collins, die Emily speelt in de serie, heeft al verklapt dat er een tweede seizoen aankomt. Wanneer dat precies is, lees je natuurlijk op onze lifestyle blog. Au Revoir!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: