Naast de Nederlandse Netflix topper Undercover staat er nu ook op Videoland een Nederlandse serie waarbij jij aan de tv gekluisterd zit. Lieve Mama is namelijk de nieuwe serie die je moet zien. Waar wacht je nog op?

Kan jij soms ook zo genieten van spannende Nederlandse series zoals Klem, Penoza en Overspel? Dan wil jij sowieso ook Lieve Mama op je lijstje van Nederlandse toppers zetten.

Lieve Mama

De nieuwe serie Lieve Mama op Videoland is gebaseerd op het gelijknamige boek van Esther Verhoef. De schrijfster staat al bekend om haar psychologische thrillers en romans dus dan moet dit ook wel een succes worden. Maar waar gaat het verhaal eigenlijk over? Dat vertellen we je graag dus lees maar snel verder.

In deze serie zien we de 18-jarige Ralf buiten op uitkijk staan terwijl zijn vriend een overval pleegt op de villa van de 37-jarige Helen,Rifka Lodeizen, en haar man. Wanneer Helen thuis komt, ziet ze dat de overvaller haar man heeft overmeesterd.

In totale paniek grijpt Helen het wapen van de overvaller en zonder na te denken schiet ze hem dood. Ze besluit, onder druk van haar man, om de dood van de overvaller te verdoezelen. Alleen wil Ralf weten wat er met zijn vriend is gebeurd. Vanaf hier belanden ze beide in een nachtmerrie.

Videoland

Wil jij nu weten hoe dit verhaal gaat aflopen? De serie Lieve Mama staat sinds gisteren op Videoland en bestaat uit zes afleveringen die allemaal iets meer dan een half uur duren. Geloof ons, deze serie heb jij binnen no time helemaal uitgespeeld.
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: