Stop waar je mee bezig bent en bel de meiden op, want wat je nu kan doen is alles wat je wil. Er is namelijk een escape room in Nederland en niet zomaar eentje. Nee, houd je vast, het is namelijk een wijn escape room. Dit klinkt toch als hét perfecte uitje voor jou en je vriendinnen?

Uren kletsen samen met je favoriete alcoholische versnapering en je favoriete personen, Een avondje wijnen met de meiden is nooit verkeerd. Pak je agenda er maar bij, want na die avondjes gevuld met wijn wil je nu ook het volgende item in je agenda noteren.
 

Wijn Escape

We kennen natuurlijk allemaal wel de normale versie van een escape room waarbij je binnen een bepaalde tijd moet zien te ontsnappen. Leuk natuurlijk, maar de wijnproeverij-escape room is honderd keer zo leuk. Misschien wel zo leuk dat je niet eens wil ontsnappen.

Voordat Wijn Escape bestond, was het eigenlijk een normale wijnbar genaamd Evviva in Apeldoorn en was bedoeld om meer te weten te komen over verschillende soorten wijn. Uiteindelijk hebben ze de focus meer gelegd op de escape room. Lucky us.
 

Wat moet je doen?

Bij deze escape room moet je door middel van het proeven van 75 verschillende soorten wijn de kluis zien te kraken. In deze kluis vind je de ultieme wijn. Die kluis kraken gaat ons natuurlijk gemakkelijk lukken, maar of we het echt heel noodzakelijk vinden naast al die andere wijnen is nog maar de vraag.
 

Locatie

Je vindt Wijn Escape in Apeldoorn, maar ook staan er extra locaties in Amsterdam, Groningen en Utrecht op de planning. Zie jij jezelf en je vriendinnen al helemaal gaan? Klik dan hier voor wat extra informatie en om te reserveren. Good luck!
 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: