Na het overlijden van Karl Lagerfield presenteerde Virginie Viard afgelopen mei haar allereerste (ready-to-wear) collectie voor het modehuis in het Grand Palais in Parijs. Geïnspireerd door reizen, is daar de Cruise 2020 collectie vol klassiekers en nieuwe ontwerpen. De opvallende en exclusieve Chanel flessenhouder is next level. We love it!

Dat reizen een grote inspiratiebron is voor deze collectie wordt ook wel duidelijk uit het decor. Een oud treinstation vol met Art Nouveau details. Eenvoud, comfort en functionaliteit vormen de basis van de nieuwe collectie en dat is précies waar we naar verlangen als het op reizen en ons drukke dagelijks leven aankomt, toch?

Om helemaal in deze waarden te voorzien, is daar de Chanel flessenhouder! Dit accessoire is toch echt het meest opvallende en exclusieve accessoire uit de collectie. Onderweg naar het werk of ga je voor een wandeling in het park? Doe het in stijl met de Chanel flessenhouder en blijf ten alle tijden gehydrateerd.

Het is een moderne toevoeging aan de klassieke tassencollectie van Chanel. Met de flessenhouder wordt de vrouw van vandaag gemotiveerd op elk moment van de dag goed te blijven drinken, ook wanneer je veel onderweg bent. Één ding is zeker; met een fabulous accessoire als deze gaat dit vele malen makkelijker en zal je dit niet zo snel meer vergeten.

Healthy Couture it is! Helaas kost het wel wat dus we kunnen weer gaan sparen (of dromen). BEKIJK HEM HIER!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Redenen om jouw haarborstel (vaker) schoon te maken
Hot or not? Het Italiaanse high-fashion label Denny Rose
Tijd voor een kerstfilm! Dit is waarom jij Last Christmas móét zien