Stel je eens voor: je wekker gaat, je stapt uit bed, opent de gordijnen en het eerste wat je ziet is strand en een blauwe zee. Daar kan je toch alleen maar van dromen? Die dromen kunnen zomaar werkelijkheid worden. Barbados nodigt je namelijk uit om voor een jaar te komen wonen en werken op dit prachtige eiland. Uhhh, wanneer kan ik vertrekken?

Een werkdag op Barbados gaat als volgt: je zit een paar uur achter je laptop te werken, klapt ‘m dicht en geniet van zon, zee en strand. Er valt toch helemaal niets te klagen over je werk wanneer je op zo’n top locatie bent?

Werken op Barbados

Zeg maar dag tegen die kantoormuren, want Barbados nodigt je uit om voor een jaar te komen wonen én werken op dit paradijselijke eiland in het Caribisch gebied. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en wifi en verder maakt het he-le-maal niet uit waar je aan het werk bent. Zeg maar hallo tegen jouw nieuwe kantoor.

Welcome Stamp

Door corona zien de meeste mensen een verre reis niet zitten en voor een land als Barbados is dat natuurlijk geen goed nieuws. Daarom bedacht de regering een nieuw plan om zo toch reizigers te lokken: de ‘Welcome Stamp’.

Deze stamp zorgt ervoor dat mensen van over de hele wereld een jaar op het eiland kunnen verblijven. Natuurlijk is dat niet alleen maar luxe. Tegelijkertijd werk je ook voor je werkgever. Nu we door corona toch al meer thuis aan het werk waren, kunnen we beter op een top locatie zitten, toch?

De premier van Barbados heeft aangegeven dat de regering villa’s, appartementen, hotelkamers en huurwoning beschikbaar stellen voor de reizigers. Niet alleen verblijfplaatsen zijn al beschikbaar gesteld, maar er zijn ook speciale werkruimtes voor als het werken toch te zwaar wordt op het strand.

Let’s go

Zie jij het wel zitten om voor een jaar naar dit eiland te verhuizen en te werken? Dan moet je er wel rekening mee houden dat je vooraf wel even een corona-test moet doen en de resultaten laten zien als je het land in komt. Verder hoef je alleen nog maar je baas over te halen en je kan vertrekken.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: