Met nog maar 19 dagen tot kerst, staat de ‘party season’ weer voor de deur. Terwijl we langzamerhand alles omtoveren in de kerstsferen en op zoek gaan naar de leukste cadeautjes voor onder de boom zijn we natuurlijk ook allemaal al bezig met onze outfits. Tijdens de most wonderful time of the year willen we er natuurlijk op ons allermooist uitzien.

Denk je nu; blegh moet ik écht een jurk aan? Stop it! Je hoeft namelijk niet alleen aan jurken te denken. Wij denken graag out of the box, óók als het op outfits aankomt. Geloof ons… er zijn veel meer opties voor die perfecte outfit tijdens de feestdagen.

What to wear?
Voor de feestdagen trekt iedereen altijd weer de mooiste setjes uit de kast of uit de winkels. Vaak denk je dan al snel aan een mooi jurkje zoals de klassieke little black dress (en ja dit is ook gewoon fantastisch), maar er zijn nog veel meer opties! Wij zetten ze op een rijtje:

  • Een jumpsuit (of playsuit)

Geen jurkjesmens? Dan is een jumpsuit een perfect alternatief! Met een jumpsuit ben je in één klap snel klaar en met wat mooie sieraden is jouw party look compleet. Oh en een jumpsuit maakt een plotselinge windvlaag of onhandige struikeling na een glaasje te veel op al een stuk minder beschamend.

  • Een tweedelig pak

Het staat niet alleen heel classy, maar ook nog eens supersexy! Een tweedelig pak is een geweldig alternatief voor wanneer je een jurkje liever skipt. Ook met pakken kan je nog alle kanten op; van één kleurig tot een ruitje of glittertje. We love it!

  • Een rok

Een rok kan gedragen worden voor elke gelegenheid en is daarom ook ideaal voor de feestdagen. Ga jij voor een lange rok? Tule of met plooien? Of toch liever die minirok? De keuze is reuze en helemaal aan jou! Daarbij kan je een rok op eindeloze manieren stylen. Dat is precies wat we willen!

  • It’s all in the detail

Het hoeft niet moeilijk te zijn. Een bescheiden jeans kan ook geschikt zijn voor de feestdagen wanneer je deze bijvoorbeeld combineert met een sparkly top en/of slinky pump. Daarnaast is zwart ook altijd goed. Het geeft je look een chique uitstraling, zeker als je het afmaakt met wat feestelijke accessoires. Dus… it’s all in the details. Mix en match zodat je verzekerd bent van een unieke outfit. Niets is leuker dan je look helemaal zelf samen te stellen, toch?

Meer outfit inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze Instagram en Facebook!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Bad hairday? Met deze haarstijlen heb je hier geen last meer van!
Heeft jouw haar én hoofdhuid specifieke verzorging nodig?
Houd jij van kerstmarkten? Voeg dan Ice Village toe aan jouw lijstje