It’s almost that time of the year again. Begeef jij je het liefst nu al helemaal in de kerstsferen? Dan ben je bij de kerstmark ‘Ice Village’ in Amsterdam aan het juiste adres. Je moet nog even geduld hebben, maar laat de voorpret alvast beginnen en plan een bezoek met jouw lief of vriendinnen.

Van 13 tot en met 26 december is er weer van alles te doen op en rondom het museumplein in Amsterdam. De boel wordt namelijk voor de vijfde keer omgetoverd tot een winterwonderland genaamd ‘Ice Village’. Dit is dé kerstmarkt die je niet mag missen!

Wat kan ik verwachten?
Werkelijk van alles! Je vindt er gezellige kraampjes waar je wat kan scoren, van cadeautjes tot een hapje en drankje. Liever iets actiever? Trek dan de schaatsen aan en glij de ijsbaan over als een ijskoningin. Oh en na al dat bewegen heb je dubbel en dwars een (of meerdere) glühweintjes verdient. Liever een warme chocomelk met slagroom? No problemo, alles is aanwezig om ervoor te zorgen dat jij de beste, winterse kerstbeleving hebt!

Openingstijden
Wil jij dit niet missen? Plan dan een datum met jouw lief en/of vriendinnen. Check voor de openingstijden en nog meer informatie even de website. Dit wordt gegarandeerd een ervaring in heerlijke kerstsferen die je nooit meer zal vergeten!

Ga jij een kijkje nemen?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Hot or not? Het Italiaanse label Relish voor de modieuze vrouw
Heeft jouw crush een baard? Zo versier je hem letterlijk
Weg met kerst? Kijk dan eens naar deze kerstparadijsjes