2020 betekent natuurlijk tijd voor nieuwe trends. Of misschien wel het jaar van oude trends die weer helemaal hot worden. Zo gaan we dit jaar misschien wel een kapsel terug zien die we niet zo snel zagen aankomen, namelijk de mullet. Say what now?

De mullet is een look die je echt moet durven, maar die je ook zeker weten kan rocken. Dit jaar is het jaar om eens flink te experimenteren en hoe kan dat nu beter dan met een heel ander en gewaagd nieuw kapsel?

Is de mullet terug van weggeweest?

Het kapsel verscheen al enkele keren op de catwalk, maar ook bij sommige celebrities valt het kapsel in de smaak. Kijk maar eens naar Miley Cyrus en La casa de papel-ster Úrsula Corberó die dit kapsel he-le-maal rocken.

Mullet
Mullet

Maar naast dat deze trend terug komt bij vrouwen, gaan we ‘em ook weer bij de mannen zien. Al die strakke en gladde kapsels zijn verleden tijd in 2020, want er wordt plaats gemaakt voor de mullet. Denk maar eens aan de jongere jaren van David Beckham die dit kapsel zeker kon hebben. Maar ook tijdens verschillende fashion shows was de mullet vaak te bewonderen.

Mullet
Mullet

Wie weet wordt de trend uit de eighties wel weer een enorme hit. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Zie jij jezelf of je partner al rondlopen met dit kapsel? Maak dan snel hier een afspraak bij Donnelli of bel 076 – 5310655.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: