We gaan langzaam maar zeker weer de goede kant op. Nu het voorjaar steeds dichterbij komt, kunnen wij niet wachten op de nieuwe collectie. Om alvast wat inspiratie te geven delen wij graag dé modekleuren voor komend seizoen met jullie. Geloof ons, na het lezen van deze blog kunnen jullie ook niet meer wachten.

Komend seizoen is één ding zeker; het wordt weer lekker kleurrijk. Deze lente en zomer zien we een mix van felle en een paar ietwat donkere kleuren, maar ook van zachtere pastelkleuren. Welke kleur spreekt jou het meest aan? Lees het hieronder!

De modekleuren

1. Scarlet Red

Scharlakenrood is een vrij felle kleur welke ietsjes naar het oranje neigt. Je ziet deze kleur niet alleen terug in kledingitems, maar ook in tassen en schoenen. Een echte fashionkleur dus. Durf jij hem aan?

2. Saffron

Saffraangeel is vernoemd naar stampers van krokussen. Geel zien we al langere tijd, met name de okerkleur, en dat blijft nog even zo. Dus dit seizoen; saffraangeel it is!

3. Classic Blue

Het klassieke blauw is door Pantone uitgeroepen als dé kleur van het jaar 2020. Het is een basiskleur die gemakkelijk te combineren is met de meeste andere modekleuren van komend seizoen. Wit is trouwens ook een goede optie.

4. Biscay Green

Van deze vrolijke, aqua kleur krijg je toch gelijk een zomergevoel? Deze kleur heeft de naam te danken aan de kleur van het water in de Golf van Biskanje en is vanaf nu ook jouw favoriete kleur.

5. Chive

Deze donkergroene kleur is niet per se een zomerkleur aangezien hij vrij donker is en veel weg heeft van het donker legergroen. Groen is dus een blijvertje en al-tijd goed.

6. Faded denim

De naam zegt het al; vervaagd of gebleekt denim. Een mooie, neutrale tint. Ga jij voor een hele look in faded denim of een mooie combi met een andere kleur blauw of juist een fellere kleur? Het kan allemaal!

7. Orange Peel

De oranjekleur van een sinaasappelschil. Vrolijk en vooral lekker zomers. Wij voelen de zomerkriebels al helemaal opkomen. Jij ook?

8. Mosaic Blue

Een mooie kleur blauw welke lijkt op een donkere turquoise kleur. We like.

Modekleuren ss2020

9. Sunlight

Een zachte, pastelkleur in het geel. Het is eigenlijk gewoon de kleur van het zonlicht welke dus ook weer helemaal past bij de lente en de zomer. Wat willen we nog meer?

Modekleuren ss2020

10. Coral Pink

Zo mooi! Een heerlijke zomerse en zachte kleur. Deze koraal roze pastelkleur heeft ook wel iets weg van zalmroze. Zie jij jezelf al schitteren?

Modekleuren ss2020

11. Cinnamon Stick

Een warme bruine kleur zoals de kleur van een kaneelstokje. Wij waren deze winter al helemaal fan van de mooie bruintinten in onze winkel. Komend seizoen zien we dus nog steeds een mooie, bruine tint; cinnamon stick.

Modekleuren ss2020

12. Grape compote

Dit is een zacht paarse kleur. Het is de kleur van druivencompote. Aanwezig, maar niet te fel. Iets voor jou?

En? Kan jij nog wachten tot het nieuwe seizoen? Wij in ieder geval niet.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: