Of je nu een weekendje weg gaat of een week, een tripje met de meiden is altijd een goed idee. Sterker nog, volgens een psycholoog maakt het je nog gelukkiger ook. Roep de meiden maar bij elkaar, want na het lezen van dit artikel willen jullie meteen de volgende meidentrip plannen.

Gelukkiger worden van een meidentrip is nu het perfecte excuus om wat meer reisjes te maken samen. Kunnen jullie weer heerlijk genieten van het winkelen in andere steden en terrasjes pakken tot in de late uurtjes. Niemand die daar nu nog iets van kan zeggen.

Een meidentrip maakt je gelukkiger

Tuurlijk hadden we al door dat een reisje ons intens gelukkig kan maken, maar nu ook een psycholoog het zegt, weten we het helemaal zeker. Volgens een onderzoek van dr. Chopik word je gelukkig van die gezellige meidentrip. Boeken maar!

Sterker nog, dit onderzoek toonde namelijk aan dat een vakantie met de meiden zelfs noodzakelijk is voor het verbeteren van ons geluk. Klinkt al goed, maar er is nog meer. Ze hebben namelijk ook een goede invloed op onze gezondheid.

Natuurlijk heb jij elke dag contact met je besties, maar het écht samen zijn zorgt voor een emotionele band en die band heb je nodig om gelukkig te zijn. Weten we ook weer waarom we het liefst elke dag samen zijn. Dus waar wachten jullie nog op? Trommel de meiden bij elkaar en boeken die handel.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: