Zwart. De kleur die bij niemand in de garderobe ontbreekt en never nooit zal ontbreken in het modebeeld. Dit najaar zie je de ‘gothic’ style weer helemaal terug. Kant, (eco)leer en in verschillende materialen zoals kant, (eco)leer en denim. Aanvullen maar!

Bestaat de helft van jouw kledingkast uit zwarte items? Geloof me, you are not alone. Maar hé wat maakt dat uit? Dit najaar is het gewoon weer zwart, zwart en uh… vooral zwart. Alles wat dus met zwart te maken heeft, kan niet ontbreken in jouw wintercloset. We call it; de gothic style. Zwart kant, zwart denim, zwarte pailletten, zwart leer en… eco-leer.

We zien het al een tijdje, maar ook dit najaar blijft het populair; leer en lederlook. Van jassen, tassen tot jurken en rokken. Steeds meer items zijn te verkrijgen in deze stof. Daarbij is vooral eco-leather, ook wel PU, steeds meer upcoming. Wij zijn helemaal fan. Why? Het is qua look niet te onderscheiden van echt leer, het zit heerlijk én je kan het ook nog eens zelf wassen. Wie wilt dat nu niet?

Dus… black en eco-leer it is. Lees jij dit en denk je nu ‘dit móét ik hebben’. Je shopt het natuurlijk bij Donnelli Lifestyle!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Glitter en Glamour. De beste omschrijving van jouw garderobe
Zo win je de oorlog tegen jouw droge en statische lokken
Dit zijn dé haaraccessoires van het moment. Wij zijn verliefd!