Wil je iets creatiefs met jouw haren? Gebruik dan haaraccessoires. Ze zijn niet alleen superhandig, maar ze maken jouw look ook helemaal compleet! Het geeft een simpele knot of paardenstaart net dat beetje extra. Inspiratie nodig? Wij delen graag onze favo’s met je!

Een haaraccessoire is de finishing touch van jouw kapsel! Hieronder vind je de most wanted haaraccessoires van dit seizoen. We love it!

• Scrunchies
Heb jij er nog geen? Shame on you! De scrunchie was eind jaren 80 hét haaraccessoire, maar we kunnen zeggen dat hij alweer een tijdje helemaal on-trend is. Zo ook is hij deze herfst nog helemaal hot. Ze zijn er in allerlei kleuren en prints dus met iedere outfit te matchen. Daarnaast zijn er ook mini varianten. Hoe leuk voor in vlechtjes!

• De haarband/diadeem
De meeste meiden kennen deze accessoires nog wel van vroeger, maar haarbanden en diademen zijn weer helemaal terug. Het is een perfecte oplossing wanneer jouw haren in jouw gezicht vallen, maar het geeft ook een compleet andere uitstraling. Los haar is met deze haaraccessoires zo ‘saai’ nog niet.

• Sjaaltjes & linten
Met deze accessoire kan je hetzelfde effect krijgen als met een scrunchie, haarband en diadeem. Wikkel een sjaaltje om je hoofd zoals een haarband of breng jouw paardenstaart naar een hoger niveau door er een sjaaltje met mooie strik omheen te wikkelen. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen, toch?

• Haarspelden
Met stip een statement accessoire! Dit jaar hebben de haarspelden weer een comeback gemaakt en hier zijn wij maar al te blij mee. Ze zijn er in allerlei maten, kleuren en stijlen; van parels tot felle kleuren. Wedden dat deze straks niet meer uit jouw lokken zijn te denken?

Dus… Voor welke accessoire(s) ga jij?