Een pofje hier, een pofje daar. Dit najaar zie je het veel; ‘de pof trend’. Eigenlijk zien we deze trend al vanaf de zomer, maar wij dragen hem deze winter vrolijk door.

We kennen deze trend al eeuwen, ja eeuwen! Hij is er namelijk al vanaf de Renaissance-periode. Wat ons dit najaar in ieder geval weer duidelijk wordt; it’s all about volume. Oversized schouders, jurkjes met plooien, een pofmouw of een pofbroek. Je gaat het allemaal zien. Wissel af met verschillende vormen. Zo komt een pofmouw nog beter tot zijn recht op een sleek bottom. Oh en just so you know; met al dat gepof, kan jij jouw vrouwelijke vormen extra accentueren.

Er is super veel mogelijk als het op de pof aan komt. Zo heb je pofmouwen al in verschillende vormen en maten. Ga jij voor een pof bij de manchetten of juist eerder voor een pof bij de schouders?

Oh oh wat zijn we blij dat hij weer helemaal terug is dit najaar. En pof jij even dat je deze trend bij ons kunt shoppen! Inspiratie nodig? Kijk eens op onze Instagram en Facebook. 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
De ruitenparty is on! Is jouw garderobe ook al voorzien?
Voor welke haarkleur ga jij deze herfst/winter?
Dit zijn dé modekleuren voor dit najaar!