Het is weer herfst en dat betekent een nieuwe haarkleur. Dit najaar zijn er weer heel wat trends in haarkleuren en technieken, maar wat is nu écht de haarkleur voor jou? Er zijn ontelbare trends, sommige komen elk seizoen weer terug, andere gaan eigenlijk nooit weg. Maar zijn de trends nu eigenlijk wel het belangrijkste?

Wij vinden bij Donnelli Kappers van niet! Tuurlijk zijn wij op de hoogte van en werken we met de laatste trends. Zo zien we dit najaar vooral weer een natuurlijker beeld in haarkleuren. Maar wat wij écht belangrijk vinden, is of het bij de klant past.

Hieronder de belangrijkste aspecten waar wij rekening mee houden.

  • De huidskleur en de kleur van je ogen

Om erachter te komen welke haarkleur het beste bij je past, kijken we eerst naar de huidskleur en de kleur van je ogen. Bij een huidskleur onderscheiden we een warme ondertoon (gelige kleur) of koele ondertoon (blauwig). Bij een warme ondertoon staan warme kleuren je beter, bij een koele ondertoon zijn het juist de koelere tinten/kleuren die jou het beste staan. De kleur van je ogen matcht met jouw huids- en haarkleur. Welke ondertoon heb jij?

  • Kledingstijl

Jouw type huidskleur is vaak ook terug te zien in jouw kledingkast. Draag jij vaak zwarte of grijze truien? Dan heb jij een koele ondertoon en ben je eerder een koel type. Koele tinten staan je dan het beste. Draag je juist vaak veel kleur? Dan heb jij een warme ondertoon en staat een warme haarkleur je weer beter. Iedereen heeft daarbij een eigen stijl en wij vinden het belangrijk dat de nieuwe haarkleur hierbij aansluit.

  • Naturel you

Wat is jouw eigen haarkleur? Een nieuwe haarkleur komt namelijk het beste tot zijn recht als deze aansluit bij jouw natuurlijke haarkleur en de kleur van jouw wenkbrauwen. Tuurlijk kan je voor een compleet nieuwe look gaan, maar dan hebben wij wel een goed beeld nodig van de ondergrond; dus jouw naturel haarkleur en de kleurgeschiedenis van het haar. De conditie van het haar is hierbij ook van groot belang. Jouw nieuwe haarkleur moet een perfecte match zijn en wij gaan alleen maar voor een top resultaat!

 

Kortom, bij wij vinden jou en jouw identiteit het allerbelangrijkste en gaan voor de beste versie van jouzelf! Toe aan iets nieuws? Kom eens langs en dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Daarbij profiteer je de gehele maand oktober nog van het herfst voordeel van 10% bij Donnelli Kappers.