Jeej! Het is weer herfst en dit betekent tijd voor een nieuwe garderobe. We zien dit najaar veel nieuwe kleuren, materialen, structuren en vormen. We kunnen het zo gek niet bedenken, but we love it! Maar where to begin? Wij helpen je maar al te graag bij het shoppen voor je nieuwe najaarscloset. Dit zijn om te beginnen een aantal modekleuren voor dit najaar welke je bij ons in de winkel kunt shoppen.

  • Fruit dove roze

Opvallend, maar oh zo gaaf! De modekleur is vernoemd naar een duivensoort; Swainsons jufferduif. Zie jij jezelf al shinen in deze opvallende, maar oh zo mooie kleur?

  • Chili pepper rood

Rood zien we eigenlijk al een aantal seizoenen terugkomen. Dit najaar kan je gaan voor het vlammende rood zoals de kleur rood van chilipepers. Love it!

  • Biking red

De andere kleur rood welke je dit najaar kan gaan rocken, is Biking Red. Dit is een diepe en vooral krachtige kleur rood, welke neigt naar het bordeaux.

  • Crème de pêche

Een zachte perzikkleur. Dit is een van de weinige, lichtere kleuren dit najaar, maar écht een kleur waarin jij rust en comfort zal uitstralen!

  • Peach pink

Een wat warmere perzikkleur die meer naar het roze neigt. Deze kleur hebben we afgelopen voorjaar/zomer al gezien bij grote merken als Prada, maar de kleur blijven we dit najaar ook gewoon nog zien. Wat vind je van deze tule rok in deze mooie kleur?

  • Rocky Road bruin

De donkerste kleur van dit najaar. Het is een donkere, bruine aardetint. Gave truien, maar ook dit jurkje en deze rokken van Denny Rose met daarin die mooie donkerbruine kleur shop je bij ons. Hebben, hebben, hebben!

  • Sugar Almond

Een andere kleur bruin voor dit najaar. Een wat zachtere tint tussen bruin en oranje van gekarameliseerde suiker. (Oversized) Truien in deze kleur voor de ultieme cosy najaarsfeeling.

  • Blue Stone

Grijsblauw met een vleugje groen. Onderstaande items van Relish laten deze harmonieuze kleur geweldig tot zijn recht komen. Je scoort ze bij ons in de winkel.

De overige modekleuren die we dit jaar gaan zien, zijn; Tiger orange, Eden (groen), Galaxy Blue en dark Cheddar (oranje). Daarnaast zijn er de volgende basis kleuren welke je dit najaar gaat zien; Vanill Custard, Nachtblauw, Paloma grijs en Guacamole groen. Kortom; een kleurrijk najaar!

Wij hebben natuurlijk nog veel meer items en kleuren in onze winkel hangen. Inspiratie nodig? Kijk eens op onze Instagram en Facebook. Of kom gezellig langs en shop nieuwe on-trend items voor je najaarscloset bij Donnelli Lifestyle!