Deze maand staat altijd helemaal in het teken van kerst. In veel steden en dorpen vind je allerlei leuke, winterse activiteiten zoals gezellige kerstmarkten, kraampjes en schaatsbanen. Wat we nog niet eerder zagen, is een pop-up kerstbomen doolhof die je vanaf dit weekend kan bezoeken. Dus heb jij zin in iets anders? Dan is dit een goede reden om het Leidsche Rijn Centrum te bezoeken!

Hoe leuk is dat? Een doolhof, met kerstbomen, mooie lampjes, kerstmuziek en ook nog eens animatie acts. Deze beleving wil jij sowieso meemaken. Bel je vriendinnen want jij wilt het leuke kerstbomen doolhof écht niet missen.

Alternatief voor de schaatsbanen
Al jaren zien we in december de schaatsbanen in grote steden en in veel dorpen opduiken. Nu blijft dit natuurlijk fantastisch en zorgt het ook voor een gezellige sfeer, maar het werd eigenlijk ook wel weer eens tijd voor iets nieuws. Een pop-up kerstbomen doolhof is een perfect alternatief voor de schaatsbaan en een initiatief van ASR en de ondernemers in het Leidsche Rijn Centrum.

Het idee
Het pop-up kerstbomen doolhof is bijna duizend vierkante meter groot, gemaakt van ruim 750 echte en in Nederland gekweekte kerstbomen. In het doolhof vind je acts, mooie lampjes en natuurlijk kerstmuziek. In het weekend en op woensdagen is er extra entertainment. Op deze dagen komen er speciale bezoekers langs in het doolhof zoals Belle, Assepoester en de kerstman. Alsof dit nog niet een geweldige beleving is, kan je ook nog eens kans maken op een tripje naar Disneyland Parijs ter waarde van 1000 euro. Hoe? Door het oplossen van een kerstraadsel. Ga jij deze uitdaging aan?

Hoe laat en waar?
Je vindt het pop-up kerstbomen doolhof op het Brusselplein in het Leidsche Rijn Centrum vanaf 8 tot 29 december. Je kan elke dag tussen 12:00 en 17:00 terecht voor deze unieke beleving. Let op! Eerste kerstdag is het doolhof gesloten. Voor meer informatie kan je hier terecht of bekijk het event op Facebook en zet jezelf gelijk op aanwezig!

Durf jij het aan of raak je verdwaald in de gezellige kerstsferen?