Ben jij de lange lokken beu en denk je eraan om de schaar erin te zetten? Dan is een bob zeker iets om eens over na te denken. Dit najaar is de bob namelijk weer helemaal terug en wij snappen wel waarom. Wij delen graag wat celebrity looks met jullie!

Dit najaar ben jij zeker niet de enige die voor deze haarstijl gaat. Je kan een bob op veel verschillende manieren dragen. Ga jij voor rommelig, nonchalant of voor super stijl en glanzend?

View this post on Instagram

?

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

  •  Kaia Gerber

Model Kaia Gerber, dochter van topmodel Cindy Crawford, is om. Zo heeft ze voor Milaan Fashion Week haar lange lokken ingeruild voor een korte coupe. Zelf noemt ze haar nieuwe kapsel ‘the drama cut’.

View this post on Instagram

?

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

  • Nina Dobrev

Nina Dobrev met een mooie wavy lob. Is er een betere manier om deze lob te stylen? We don’t think so.

  • Irina Shayk

Naast Kaia Gerber, zette ook model Irina Shayk dit jaar de schaar in haar lange lokken. Zo verscheen ze op de Golden Globes 2019 met een slanke, recht bijgesneden bob. We love it!

  • Hailey Bieber

Hailey Bieber staat letterlijk elke bob of lob. Van een roze lob tot een mega korte, bruine bob. She did it all. Hier rockt ze een naturel look met haar mooie, blonde lob. Messy en vooral heel sexy!

Ben jij ook helemaal om? Maak dan nu een afspraak en bob binnenkort vrolijk mee!