Het Amsterdamse Winterparadijs heeft gisteren dan eindelijk zijn deuren weer geopend. Dit jaar kan je maar liefst 16 dagen genieten van dit kerstfestijn. Dus houd jij van gezelligheid en kerst? Dan is een bezoek aan dit winterfestival helemaal wat voor jou!

Met nog maar 3 dagen op de teller tot kerst zit iedereen natuurlijk tot de oren in de kerstsferen. Dit geldt ook voor de RAI Amsterdam want deze is wederom helemaal omgetoverd tot een winterwondeland voor jouw ultieme winterbeleving. Heb jij nog geen bezoekje gepland? Dan komt daar na het lezen van dit artikel snel verandering in!

Het paradijs
Van 21 december t/m 5 januari 2020 kan je zowel overdag als ’s avonds het Amsterdamse Winterparadijs bezoeken in de RAI Amsterdam. Het evenement is zowel in- als outdoor en dit geeft je de ultieme beleving. Meerdere geweldige attracties, de leukste optredens en natuurlijk lekker eten en drinken vormen de basis van dit geweldige evenement.

Het programma
Jij en jouw vriendinnen kunnen jullie zelf lekker wat uurtjes vermaken in het paradijs want het programma is weer veelbelovend dit jaar. Natuurlijk zijn de klassiekers zoals de kerstmarkt, bioscoop, het marshmallow roosteren én Olaf & Elsa weer aanwezig, maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Dit jaar kan je nog een kijkje nemen bij een hoge zweefmolen, drie tube slides, een ijs-racebaan met elektrische fietsen, twee grote theaters, een snelle sneeuwschans, een schaatsbaan en maar liefst twee après-ski cafés waaronder een silent après-ski. Geweldig toch?

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over het programma, de openingstijden en tickets. Oh en een plattegrond is ook wel handig want er is zó veel te zien en verdwalen wil je natuurlijk niet!

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier de after movie van vorig jaar!

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:
Cosy avonden zijn pas compleet met een comfy outfit! Voor welke ga jij?
Heb jij in de winter ook last van deze haardilemma’s?
Heb jij al bedacht voor welke kerstcoupe jij deze feestdagen gaat?