Die losse plukken in je gezicht of de wind die heel je hairdo door de war schudt: los haar is mooi, maar we kunnen ons er ook goed aan ergeren. Daarom is een paardenstaart vaak ideaal, maar soms willen we gewoon iets anders. Probeer daarom de retro hair flip ponytail, want die is he-le-maal hot tegenwoordig en na het lezen van dit artikel snap jij precies waarom.

We schreven eerder al een blog over de verschillende manieren om je haar in een staart te dragen, want er zijn er natuurlijk genoeg. Nu hebben we nog een stijl die het internet verovert (wat wij goed snappen, want wauw) aan het lijstje toegevoegd.

De retro hair flip ponytail

Deze high ponytail zien we steeds vaker bij celebrities. Zo is ‘ie weer helemaal hot geworden sinds Hailey Baldwin Bieber ermee verscheen op de rode loper van het MET Gala vorig jaar. Haarstylist Jen Atkin ging niet voor de stijle lange staart, maar ze koos juist voor een retro jaren ’60 Barbie-geïnspireerde staart met een knik aan het uiteinde van de staart: de retro hair flip ponytail.

Benieuwd naar hoe deze staart er nu precies uit ziet? Bekijk dan snel de verschillende Instagram posts van celebrities en raak, net zoals wij, verliefd op deze haarstijl.

Hailey Bieber

Hailey Baldwin Bieber plus deze retro hair flip ponytail zijn een match made in heaven. Deze staart samen met een scrunchie staat haar perfect en geeft haar een echte barbie-look.

Kim Kardashian

In augustus plaatste Kim Kardashian ook nog een foto op haar Instagram met deze sleek ponytail. Door de knik aan de onderkant krijgt deze staart een meer speelsere look en dat is precies waar we naar opzoek zijn.

Ariana Grande

Als er iemand is die een hoge paardenstaart kan rocken op welke manier dan ook dan is het toch wel Ariana Grande. Een high ponytail is namelijk haar signature look en daar past deze perfect bij.

Jennifer Lopez

View this post on Instagram

Who likes a glam @jlo ? #chrisappletonhair

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Ook Jennifer Lopez laat ons even zien hoe je deze gave hoge staart draagt tijdens een avondje uit. Wie dacht dat een hoge paardenstaart saai en simpel is, heeft nog nooit deze versie geprobeerd.

Benieuwd hoe je deze staart bij jezelf creëert? Check dan snel de video hieronder en probeer het meteen zelf.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: